Corine; 15 jaar chronisch vermoeid naar een leven vol energie!

Dankbetuiging van Corine Stout 27-09-2024

Voordat ik bij jullie terechtkwam, was ik al 15 jaar uitgeput. Het begon na mijn zwangerschap: plots kreeg ik heftige hooikoorts en was ik te moe om iets te doen. Alles voelde te zwaar naast mijn werk, en ik had al eens een burn-out gehad. Pas bij jullie praktijk werd me duidelijk dat er al die tijd veel mis was in mijn lichaam, waardoor ik niet meer normaal kon functioneren.

Ik leefde constant op het randje van een burn-out, terwijl ik niet eens druk was. Als ik iets ondernam, was ik compleet uitgeput. Werken lukte nog net, maar een paar uur in de tuin zorgde ervoor dat ik dagenlang verzuurd was. Vrienden adviseerden me te sporten, maar dat maakte alles alleen maar erger. Na een training was ik een week lang krom van de pijn en kon ik niets meer. Naast de extreme vermoeidheid kampte ik met schimmelinfecties en blaasontstekingen, waarvoor ik telkens weer antibiotica kreeg.

Toen ik me aanmeldde bij jullie praktijk, voelde ik me eindelijk serieus genomen. De uitgebreide vragenlijsten gaven me direct het gevoel dat er écht naar mij geluisterd werd. Toen Mirjam me tijdens het consult vertelde wat er allemaal in mijn lichaam speelde, stonden de tranen in mijn ogen. Eindelijk wist ik dat er écht iets mis was met mijn gezondheid, en dat het niet ‘tussen mijn oren’ zat, zoals ik was gaan geloven. Ik had al zoveel specialisten gezien, van reguliere artsen tot acupuncturisten, maar niemand kon de oorzaak vinden.

De opluchting was enorm toen Mirjam helder uitlegde wat er aan de hand was en met een behandelplan kwam. Ik voelde me begrepen en had het vertrouwen dat er eindelijk iets aan mijn klachten gedaan kon worden. En dat vertrouwen bleek terecht: na een jaar was ik klachtenvrij! Het is haast onvoorstelbaar dat ik 15 jaar lang elke dag met zoveel ongemakken heb geleefd. Gelukkig vervagen de herinneringen aan die donkere tijd, want nu voel ik me energiek en gezond.

Ik sport nu zonder problemen en geniet ervan om daarna nog even in de tuin te werken, zonder dagenlang pijn te hebben. Ik kan weer zingen en optredens geven, iets wat ik altijd zo graag deed. Mijn leven is eindelijk weer normaal, en dat voelt fantastisch!

Mirjam, ik ben je zó dankbaar. Jij hebt me stap voor stap door het proces geleid en alles duidelijk uitgelegd. Je gaf me rust en vertrouwen, zelfs als het dieet even niet lukte, was je begripvol. De manier waarop je alles voor me documenteerde – van wat ik moest innemen tot de logica achter de behandelingen – was geweldig. Het voelde alsof ik echt betrokken werd bij mijn eigen genezing.

Vandaag voel ik me energieker dan ooit. Ik kan weer alles doen waarvan ik 15 jaar geleden alleen maar kon dromen. Ik heb al meerdere mensen naar jullie doorgestuurd, ook mijn ouders. Mijn vader is op zijn 84ste weer aan het klussen, in plaats van op de bank te zitten. Mijn moeder is weer helder en samen genieten ze volop van het leven.
Dankzij jullie hoef ik me geen zorgen meer te maken over hen.

Dank je wel, Mirjam, voor het teruggeven van mijn leven!

Facebook
Twitter
LinkedIn