Ziekte van Lyme

Praktijk Iseger is gespecialiseerd in het vaststellen en behandelen van de ziekte van Lyme en gerelateerde ziekten, met meer dan 50 jaar gezamelijke ervaring.

Zware metalen vergiftiging

Bij Praktijk Iseger specialiseren wij ons in multicausaal werken. We behandelen niet maar één enkel aspect in het lichaam, maar bekijken alle mogelijk oorzaken.

Salmonella

Voel jij je constant vermoeid? Geen idee waar je vermoeidheid vandaan komt? Bij Praktijk Iseger specialiseren we ons in behandeling van CVS, Burn-out en vermoeidheidsklachten.

Bestrijdingsmiddelen en pesticide

Er zijn veel klachten die ontstaanbij vergifiting door bestrijdingsmiddelen en pesticide. Denk aan; Vermoeidheid, concentratieproblemen, vergeetachtigheid, spiertrekkingen, spierpijn en meer.

Parasieten en parasitaire infecties

Ben jij overal al geweest, en kan niemand jou vertellen waar jouw klachten vandaan komen? Kijk naar de meest voorkomende oorzaken die wij behandelen voor maag- en darmklachten

Schimmelinfecties

Een schimmelinfectie ontstaat meestal doordat schimmels zich op of in het lichaam nestelen. Deze schimmels komen vaak voor in warme en vochtige omgevingen. Lees hier meer over...