Behandeling bestrijdingsmiddelen vergiftiging

Bestrijdingsmiddelen en pesticiden zijn stoffen die worden gebruikt om onkruid, insecten en andere plagen te doden. Hoewel deze stoffen nuttig kunnen zijn in de landbouw en de bestrijding van ziekten, kunnen ze ook ernstige gezondheidsrisico’s met zich meebrengen.

Pesticidevergiftiging kan optreden als gevolg van blootstelling aan deze stoffen via inademing, huidcontact of inname. De symptomen van pesticidevergiftiging variëren afhankelijk van het type en de hoeveelheid pesticide waaraan iemand is blootgesteld, maar kunnen onder meer zijn: misselijkheid, braken, darmklachten, duizeligheid, hoofdpijn, huiduitslag tot ernstige psoriasis, ademhalingsproblemen en in ernstige gevallen zelfs lijden tot coma

Bestrijdingsmiddelen vergiftiging of pesticide vergiftiging | Praktijk Iseger

Hoe kom ik af van een bestrijdingsmiddelen en pesticidenvergiftiging?

Veel mensen denken dat bepaalde klachten die voortkomen uit een bestrijdingsmiddelen onoplosbaar zijn. Ze denken dat deze klachten erbij horen, of dat er ‘niets aan te doen’ valt. De medicatie uit het ziekenhuis werkt vaak even of deels. Maar geeft ook vaak bijwerkingen. Maar deze klachten zijn wel degelijk op te lossen

Het fenomeen “we kunnen niets vinden, het zit tussen je oren” heb je vast ook al vaak gehoord, net als zovelen met jou.
Terwijl de psycholoog of psychiater zegt dat hij niets voor jou kan doen, waarom is dat? Omdat het probleem “de oorzaak” niet onderzocht wordt. Die oorzaak – als je die oplost – ineens alle klachten als sneeuw voor de zon doet verdwijnen. Er is één hele grote factor in dit verhaal wat alles bij elkaar brengt. Die factor is wat er exact in jouw lichaam gebeurt als er zo’n onderliggende vergiftiging in je lichaam meespeelt.

En hoe dat werkt kunnen wij exact uittesten op een eerste consult. Wij zoeken niet alleen naar een onderliggende oorzaak voor jouw klachten. Wij brengen als het ware je hele biochemie in kaart. Zo kijken wij naar waar het op orgaanniveau misgaat in je lijf. Waar er zich eventuele tekorten voordoen in de voedingsstatus (bijvoorbeeld vitaminen en mineralen huishouding). Wij kijken naar andere mogelijke factoren in je leven die jouw klachten kunnen beïnvloeden.

En dit alles doen we met één enkel doel; De meest efficiënte behandeling samenstellen om jou “zo snel mogelijkweer op te laten knappen!

Ben jij al die klachten ook zo zat? Heb je ook zo vaak getwijfeld of jouw klachten echt niet opgelost kunnen worden? Vraag je je af of onze praktijk misschien iets voor jou kan betekenen? Neem dan nu contact op en overleg het met een therapeut. Samen met jou overleggen we of een eerste afspraak zinvol is.

De behandeling van pesticidenvergiftiging in onze praktijk

Het behandelen van vergiftigingen van Pesticiden is een behandeling die wij in onze praktijk regelmatig toepassen, door de oorzaak te behandelen met homeopathie en orthomoleculaire ondersteunende middelen kunnen klachten al binnen 5 weken flink verminderen, hoe fijn is het dat je gezicht er weer goed uitziet zonder uitslag en die vreselijke jeuk.

Neem gerust contact met ons op op om te horen wat we voor je kunnen doen.

Wat is de vergiftiging door bestrijdingsmiddelen en/of pesticiden?

Bestrijdingsmiddelen worden gebruikt om ongewenste organismen, zoals insecten, onkruid of schimmels te bestrijden. Er zijn vele verschillende soorten bestrijdingsmiddelen beschikbaar, waaronder insecticiden, herbiciden en fungiciden. Elk type bestrijdingsmiddel werkt op een specifieke manier om het gewenste resultaat te bereiken. Het gebruik van deze middelen kan echter gevolgen hebben voor het milieu en de gezondheid voor mensen.

De symptomen van pesticidevergiftiging variëren afhankelijk van het type en de hoeveelheid pesticide waaraan iemand is blootgesteld.

Lees ook dit artikel over onderzoek naar effecten van pesticiden op mensen en dieren

Bestrijdingsmiddelen vergiftiging of pesticide vergiftiging 2 | Praktijk Iseger