Jos; “de ziekte van Lyme en Paratione vergifiting”

Bij Jos werd er de ziekte van Lyme en Paratione vergifiting geconstateerd. Paratione is een stof die een stof die onder andere; overgeven, hoofdpijn, buikpijn, bewusteloosheid en zelfs longoedeem kan veroorzaken. Nu is Jos hersteld en kan hij genieten samen met zijn vrouw. Lees het verhaal van Jos hieronder.

Hier een berichtje uit Ochten,

Ik wil jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor jullie zeer fijne en deskundige hulp. Nadat bij mij afgelopen 11 juli 2011 de ziekte van Lyme was ontdekt en ook het gif Paratione was het wel even schrikken voor mij en mijn vrouw!

De ziekte van Lyme en Paratione vergifiting

Maar jullie zeiden dat jullie mij daarvan konden genezen doormiddel medicijnen en APS-therapie. Door eerst de Lyme aan te pakken zeiden jullie dat ik op de trouwdag van onze dochter op 23 september 2011 er fris en fruitig bij kon zijn. Dat is door middel van de medicijnen en APS heel erg goed gelukt.
Waar wij jullie zeer dankbaar voor zijn!

Daarna is er begonnen met de Paration uit mijn lichaam te krijgen. Toen ik op 3 november 2011 terug kwam voor controle was ook dit uit mijn lichaam. Ik was heel erg blij en opgelucht met dit goede nieuws. Mijn lichaam is nu al bezig te herstellen wat de goede kant op gaat. Nogmaals heel veel dank namens mij en mijn vrouw. Fijn dat er mensen zoals jullie zijn.

Vriendelijke groeten, Jos Kwint uit Ochten.

Facebook
Twitter
LinkedIn