Een Revolutionaire ervaring

 
Medische gekeurde Shiatsu Massagestoel.

Na intensief onderzoek, innovatie en samenwerking met vooraanstaande specialisten, hebben we een baanbrekende doorbraak bereikt.
Wat zijn we enthousiast om dit met jou te delen.

 

Wanneer ons immuunsysteem verzwakt is door langdurige strijd tegen toxines (vergiftigingen), pathogenen zoals parasieten, schimmels, E-coli bacteriën en andere indringers, raakt ons lichaam uitgeput, soms tot het punt dat we niet meer kunnen. 

De pijn wordt wekelijks erger, en elke dag voelt als een gevecht.

Onze cellulaire levensenergie, raakt uitgeput waardoor ons lichaam niet meer naar behoren kan functioneert.

 

In 2017 hadden we al een doorbraaktherapie ontwikkeld die onze ATP-productie verbetert en ons lichaam ondersteunt. ATP wordt ook wel de levensenergie van onze cellen genoemd. Deze therapie biedt een krachtige boost, waardoor het lichaam kan resetten en weer optimaal kan gaan functioneren.
Deze therapie is voor velen effectief, maar wij willen een methode die voor elke cliënt optimaal werkt, omdat we merkte dat “ontspannen zijn” in woorden heel simpel klinkt maar echt ontspannen zijn een uitdaging kan zijn, hebben we de afgelopen jaren gezocht naar de ultieme therapie die voor iedereen werkt.

 

Alles heeft namelijk te maken met de maximale ontspanning die we kunnen bereiken, aangezien cellen in een ontspannen staat informatie het allerbeste kunnen verwerken!

De Innovatie in lichaamsherstel

Bij Praktijk Iseger introduceren we daarom met trots onze nieuwste doorbraak in
hersteltherapie – een hoogtepunt van jarenlang onderzoek, innovaties en expertise.

Ontworpen in samenwerking met toonaangevende specialisten, wij zijn trots en verheugd! 

Ontwikkeld door Japanse arts Dr. Core, een ongeëvenaarde oplossing voor lichamelijk herstel en welzijn.

Medische goedgekeurde Shiatsu Massagestoel.


 

Niet zomaar een stoel, maar een belofte van een nieuw begin! 

Maak de keuze voor Geavanceerd Herstel!

Kies voor de Shiatsu-massagestoel in combinatie met ATP herstellende therapie van Praktijk Iseger en stap in een wereld van herstel.
Laat ons jou begeleiden op je weg naar een sneller herstel en een gezonder, energieker leven. Neem voor deze speciale gecombineerde therapie contact op met één van onze therapeuten, wij helpen je graag.

De shiatsu-massagestoel is meer dan alleen een meubelstuk; 

Het is een belofte van een nieuw begin.

  Onze toewijding om hersteloplossingen te bieden 


 en voor iedere cliënt het beste te wensen!

Waarom kiezen voor onze Shiatsu Massagestoel? 

Onze massagestoel is geen gewone stoel;


het is een symbool van herstel en vernieuwing.

Het biedt;

1. Geavanceerde Lichaamsscan Technologie

De stoel, uitgerust met baanbrekende technologie, scant nauwkeurig je lichaam om een volledig gepersonaliseerde massage-ervaring te bieden, afgestemd op jouw unieke behoeften van je lichaam.

 

2. Meerdere innovatieve massagetechnieken;
Van diepe weefselmassage tot zachte stimulatie van acupunctuurpunten, voor een betere doorbloeding in ons lichaam, onze stoel biedt een uitgebreide reeks technieken om elk aspect van je welzijn aan te pakken.

 

3. Bevordert herstel van ATP-Productie;

Cruciaal in ons herstelprogramma is de versterking van ATP-huishouding in ons lichaam,
ATP speelt een cruciale rol in de cellulaire processen, het fungeert als de primaire energiedrager in cellen. Zonder voldoende ATP in ons lichaam, wordt herstellen steeds moeilijker voor ons lichaam. Samen met de therapie ATP herstellen helpt deze fantastische therapie bij het activeren en ondersteunende van dit proces, door volledige ontspanning van het lichaam kan de overdracht sneller en effectiever.

 

4. Totale ontspanning en Pijnverlichting; 

Ervaar een staat van diepe ontspanning die essentieel is voor een effectief herstel. De stoel verlicht pijn, vermindert stress en bevordert een algemeen gevoel van welzijn.

 

5.  Resultaatgericht Ontwerp;

Iedere cliënt die onze stoel heeft ervaren, is verbijsterd van de totale ontspanning die het geeft en de verbetering in hun algemene gezondheid en welzijn, met veel snellere herstelperioden, fantastische!

 

6.  Infrarood; 

Ook heeft onze stoel een infrarood warmtesysteem waardoor uw gespannen spieren en spiercontracties nog beter kunnen ontspannen en de ATP-stimulerende therapie voor een optimaal fenomenaal effect zorgt.

Heb je nog vragen? Dan nodigen wij jou uit deze ten alle tijden te stellen aan een van onze collega’s of therapeuten!

Wil je meer informatie, en een van de therapeuten spreken over de mogelijkheden?