Anoniem; “Pijnlijke spieren door de ziekte van Lyme”

Pijnlijke spieren door de ziekte van Lyme was onbewust langere tijd de oorzaak van zijn klachten. Na een behandeling bij Praktijk Iseger is hij nu klachtenvrij.

Mijn genezing van de ziekte van Lyme

Het woord Lyme-ziekte klonk mij altijd vreemd in de oren, hoewel je steeds meer “vreemde” ziektes hoort noemen. Ik heb zelf nooit het vermoeden gehad dat ik er letterlijk en lichamelijk mee geconfronteerd zou worden.

In de loop van het jaar 2001 voelde ik mij niet meer lekker in mijn vel zitten. Ik was 62 jaar oud en dacht dat hoort natuurlijk bij de leeftijd ouderdom komt tenslotte met gebreken, zoals men zegt.

Na verloop van tijd kreeg ik steeds meer pijntjes in mijn schouders armen en benen. De huisarts stuurde mij naar de fysiotherapeut. Na een behandeling werd het eerder pijnlijker dan beter. Je sukkelt nog wat verder door tot dat je denkt;

“Dit is niet normaal”

En psychisch ging het ook een rol spelen!

Als ik naar bed ging dacht ik, ik hoop dat ik niet meer wakker wordt. Als dat wel zo was moest in mijzelf op mijn andere zij leggen en dat was heel pijnlijk.

Achteraf bleek dat het kwaad oftewel gif in mijn bindweefsel zat. Dus als je om moest draaien kwam alles in beweging en dat was zeer gevoelig, vooral dan in mijn schouders. Bij het opstaan in de ochtend voelde ik heel veel pijn in mijn bovenbenen, vooral aan de achterkant. En dat voelde heel stram aan. Na ongeveer een kwartier in beweging te zijn zakte het wel wat af. Het werd steeds erger en ik ging er ook steeds slechter uit zien. Ik schrok van mijzelf als ik in de spiegel keek. Ik heb vaak gezegd als ik er bleek uit zie dan ben ik ziek. En dat terwijl ik heb altijd een gezonde kleur gehad.

Mijn vriendin zag dat het steeds slechter met mij ging en zei ga eens naar een homeopaat en laat je testen dat noem je een VEGAtest.

Pijnlijke spieren door de ziekte van Lyme

Gelukkig woonde ze hier in Culemborg en heb ik een afspraak gemaakt. Ik was enorm verbaasd toen zei uit de VEGAtest concludeerde dat ik de ziekte van Lyme bleek te hebben…

Zij heeft mij toen een ontgiftingskuur voorgeschreven. Deze kuur duurde 5 weken. Ik ben in September begonnen en dacht in de loop van November pas iets verbetering te voelen. In Januari voelde ik mij steeds beter en in februari…

…ik kon het zelf niet geloven maar voelde mij GENEZEN!.

De kuur houdt in dat je zeer consequent drie keer per dag de medicijnen moet gebruiken. Ik nam het heel serieus. Heel veel water drinken zodat de verkeerde stoffen mijn lichaam konden verlaten en ik dronk zuiver bron water.

Graag geef ik deze ervaring aan andere mensen door, die ook aan deze toch nog onbekende ziekte lijden. Tot op de dag van vandaag ben ik heel dankbaar dat Mirjam mij geholpen heeft!!!!!

Facebook
Twitter
LinkedIn