15 jaar ziekte van lyme, parasieten en last van metalen zonder het te weten

‘Ik ben zo vreselijk moe, ik kan niet meer!’ Inmiddels zijn we 15 jaar verder. De ziekte van Lyme, verschillende parasieten in haar darmen en last van metalen wordt haar bijna te veel.

‘Mijn darmen zijn één drama, en voel me ellendig zelfs met anti depressiva. Inmiddels zijn we 15 jaar verder’ verteld Kalina. En niets helpt.

Ondragelijke buikpijnen

Mijn buikpijnen zijn ondragelijk, ze wijst naar haar buik en zegt, dat gebied daar. Als mijn buik opspeelt, lig ik dubbel gevouwen op de bank en ik kan het allemaal niet meer aan. De tranen lopen over de wangen van Kalina, ze ziet het niet meer zitten en voelt zich zo vreselijk ellendig.

Ik vraag of ze een glaasje water wilt en geef haar een stukje papier. Graag zegt ze. Ik vertelde haar; ‘we hebben alle tijd om je klachten door te spreken en daarna kijken we waar alle klachten vandaan komen’. Ze voelde zich enigszins gerust en vervolgt haar verhaal. ‘Ik voel me hol van binnen en de spanning op mijn buik is zo erg, dat alleen een kruik op mijn buik nog enigszins verlichting geeft. Ik kan gewoon niets eten, en zit na 15 minuten al op de wc. Dat gebeurd de hele dag door ik ga wel 5 keer naar het toilet, ik kan nergens meer heen, niet gezellig uit met mijn vrienden want als ik moet dan moet ik ook gelijk. Meestal is het heel breierig of diarree, normale ontlasting heb ik al heel veel jaren niet meer gehad’.

Ze wil alleen maar gezond zijn

De huisarts heeft haar antidepressiva voorgeschreven. Ze heeft zich lang verzet om dit in te nemen maar uiteindelijk is ze daar toch aan begonnen. Ondanks de antidepressiva zijn haar klachten niet afgenomen.
Ze vervolgt haar verhaal. ‘Ik heb al meerdere antibioticakuren geslikt, ben bij de MDL-arts geweest, heb darmonderzoeken gehad waar parasieten uit kwamen maar geen enkel medicijn helpt. Kalina is ten einde raad en weet het allemaal niet meer en vraagt zich af of ze ooit weer beter kan worden. Ze verteld me dat ze het liefst gewoon gezond wil zijn en wil kunnen genieten van haar leven, dat het zo niet gaat.

Last van 6 verschillende parasieten, de ziekte van Lyme en zware metalen

Nadat we het onderzoek hebben gedaan weten we de oorzaak van haar klachten. Kalina, heeft wel 6 verschillende parasieten, de ziekte van Lyme en last van verschillende metalen, geen wonder dat ze zich zo voelt. Na een behandeling van 5 weken was de pijn weg en het toilet bezoek al gezakt na 2 keer per dag; en dat was een verademing! Ze was zo blij en kreeg weer en beetje hoop dat het toch goed zou komen.

Stapje voor stapje hebben we alle vergiftigingen uit haar lichaam gehaald. Het behandelen van alle parasieten was wel een uitdaging maar met een optimale ondersteuning voor de darmen ging het goed. Na een aantal behandelingen was Kalina klaar, ging weer kickboksen, voelt zich super energiek, en haar darmen zijn geweldig, geen pijn meer en geen opgezet gevoel meer. Kalina is blij en heeft nooit voor mogelijk gehouden dat ze ooit nog van haar klachten af zou komen. Haar laatste doel is nog om van de anti depressiva af te komen.
Haar dank is groot aan het team van Praktijk Iseger.

Uit naam van haar hebben wij deze blog geschreven.

Facebook
Twitter
LinkedIn