Anoniem; “Uitgesloten zwangerschap door Zieke van Lyme”

Uitgesloten zwangerschap door Zieke van Lyme, bleek in dit verhaal de situatie. Doordat de lyme in het bindweefsel zat was het vrijwel onmogelijk om zwanger te raken. Door een doelgerichte behandeling is ze na haar kuur zwanger geraakt. Lees meer over dit verhaal hieronder.

Een blij verhaal!

Een jaar of 6 geleden besloten we dat we wel graag kinderen zouden willen. Maar na 9 maanden onbeschermd vrijen (zoals dat heet) was ik nog niet zwanger.

We hadden een vakantie naar Thailand gepland en twee weken ervoor werd ik ziek.

Ik kreeg behoorlijke buikgriep en liep gewoon helemaal leeg. Dit duurde vrij lang en omdat we op vakantie zouden gaan heb ik van de huisarts twee keer achter elkaar een vrij zware antibiotica kuur gekregen. Het werd er allemaal niet beter op dus hebben we besloten om de vakantie te annuleren. Een week later was ik weer opgeknapt en hebben we alsnog een last-minute naar de zon geboekt. Toen ik terug kwam was ik zwanger…

We kregen een gezonde dochter en na een jaartje dachten wij: doe maar een broertje of zusje! Maar helaas…. Er gebeurde niks, ik werd elke maand gewoon ongesteld. Na anderhalf jaar zijn wij hiermee naar een gynaecoloog gegaan en kwamen vervolgens in de molen van medische onderzoeken. Maar alles was goed, met ons allebei. Ik heb aan meerder gynaecologen gevraagd of dat die antibiotica kuren die ik destijds had geslikt van invloed hadden kunnen zijn op het feit dat ik destijds wel zwanger werd. Dit werd steeds ontkend. Na 3 jaar onbeschermd vrijen gaan ze actie ondernemen in de reguliere geneeskunde. Ik kreeg hormonen spuiten mee voor een KI behandeling.

Toen werd ik gebeld door een vriendin die mij vertelde van een vriendin van een zus en daar kapper van blah blah na 8 jaar tobben, mislukte KI en IVF behandelingen, uiteindelijk bij een homeopaat onder behandeling is gegaan en binnen een jaar zwanger was!

Uitgesloten zwangerschap door Zieke van Lyme

Toen heb ik de hormonenspuiten even ongebruikt in de kast gezet en heb ik Mirjam Iseger gebeld. Zij constateerde dat ik de ziekte van Lyme had. Dit zat in mijn bindweefsel en hierdoor zou het vrijwel onmogelijk te zijn om zwanger te raken. En dit verklaarde ook direct waarom ik kort na mijn sterke antibiotica kuren wel zwanger was geraakt. Dit had de Lyme even tijdelijk onderdrukt zodat mijn lijf zwanger kon raken.

Na mijn eerste bezoek was ik ontzettend opgelucht. Blij dat er eindelijk eens iemand iets vond en dat er iets aan gedaan kon worden. Ik kreeg een kuur met korreltjes die ik eens per week moest innemen, 3 flesjes drainage druppeltjes en nog een pot pilletjes voor mijn darmen. Daarbij moest ik 2 liter water per dag drinken. Ik heb dit heel trouw gedaan en na deze kuur was de ziekte van Lyme weg! Toen heb ik nog voedingssupplementen gekregen dat mijn hormoonbalans weer moest opbouwen.

Na deze laatste kuur ben ik niet meer ongesteld geworden en ben ik nu 11 weken zwanger.

En blij, heel erg blij!

Facebook
Twitter
LinkedIn