Sabine; ” Menstruatiestoornis door de ziekte van Lyme”

Sabine had last van een menstruatiestoornis en werd niet meer ingesteld, wat bleek door de ziekte van Lyme te komen. Door de hormonenkuur van Mirjam kwam haar menstruatie uiteindelijk weer op gang en werd ze in mei het volgende jaar zwanger.
Lees het verhaal van Sabine hieronder verder.

Hallo Mirjam,

Vorig jaar ben ik bij je op consult geweest omdat ik niet uit mezelf ongesteld kon worden. Het bleek dat ik de ziekte van Lyme had…
Na een kuur van een aantal maanden wilde mijn ongesteldheid nog steeds niet op gang komen. Vandaar dat ik alsnog besloot om naar het ziekenhuis te gaan voor een hormonenkuur. Tot mijn verbazing werd ik toch een week voor mijn afspraak met de gynaecoloog ongesteld.

Menstruatiestoornis weg na hormonenkuur

We hebben we de hormonen kuur uitgesteld. Het afgelopen half jaar ben ik maar twee keer ongesteld geweest en TOCH ben ik in mei zwanger geraakt.
Ik had weer een afspraak met mijn gynaecoloog staan voor in juli. Maar in plaats van een hormonen kuur ben ik voor een echo geweest :- ). Het ziet er allemaal goed uit.
Hierbij wil ik je bedanken en je ziet het geboorte kaartje nog wel tegemoet in februari.
.
Alvast bedankt en de groetjes van Sabine

Facebook
Twitter
LinkedIn