"Er kwam elke keer maar wat bij, Mirjam en mijn vriendin hebben mij ontzettend goed gesteund in deze moeilijke tijd. Maar nu..."

Hoi Mirjam,

Zoals beloofd hieronder mijn homeopathisch avontuur in jouw praktijk…

Na ziekenhuis in en uit te zijn geweest zo’n vijf jaar geleden, kreeg ik het bericht van een goede vriendin dat zij bij een homeopaat in Culemborg liep. Die haar heel goed had geholpen…
Mirjam Iseger dus!

Na het van mijn kant een beetje aangekeken te hebben en op uitdrukkelijk verzoek van mijn vriendin Marta, heb ik de sprong toch maar gewaagd. 

lk had het best wel gehad met al die doktoren en in mijn ogen waren het gewoon allemaal klunzen. Niemand kon mij vertellen wat er met mij aan de hand was. lk moest uiteindelijk zelfs een psychologische test doen in een ziekenhuis in Rotterdam. Hier kwam uit dat mijn geheugen erg slecht was, en mijn concentratievermogen was tevens niet goed. Maar dit wist ik zelf ook al wel…

Niemand had mij iets te melden!

Tot ene Mirjam Iseger in ons leven kwam… 

…en warempel, tot mijn grote verbazing kon zij mij wel vertellen wat er aan de hand was. Moet eerlijk toegeven dat ik tijdens de eerste paar behandelingen behoorlijk sceptisch was. 

Maar mijn vriendin Marta heeft mij altijd gestimuleerd om door te gaan met al die vreselijke pillen en drankjes en zalfjes en ontgiftigingskuren en ga zo maar door. Mirjam was ook altijd heel erg positief en heeft mij altijd goed ondersteund tijdens de moeilijke perioden van mijn ziekte.

Tijdens de eerste paar VEGA-testen kwam eruit dat ik de Ziekte van Lyme had en Malaria… 

We zijn toen heel erg geschrokken, maar hadden gelijk zoiets van:

 

“Eindelijk weten we wat er aan de hand is!”

 

Ik ben toen begonnen met meerdere ontgiftingskuren. Dit ging goed maar ik viel toen toch wel van de regen in de drup… omdat er elke keer wel weer iets bijkwam. 

Dan een parasiet, weer candida infectie, verzwakt immuunsysteem, over-vaccinatie, ziekte van Lyme ging ook niet zo geweldig. Kortom – om nou te zeggen wat voelde ik me lekker nee, nog niet helemaal nee!

Uiteindelijk kwam Mirjam erachter dat er op een heel diep niveau nog steeds een restand van de Lyme in mijn lichaam te vinden was. En ja hoor, weer een ontgiftigingskuur!

Maar, om uiteindelijk een lang verhaal kort te maken… 

…voor het eerst in drie jaar voel ik mij BETER! 

En dit allemaal dankzij Mirjam! 
lk ben in een paar jaar tijd dankzij de goede zorgen van Mirjam, gegaan van dagen uitgeput liggen op de bank naar weer alles kunnen doen, alhoewel nog steeds voorzichtig aan.

Het enige wat nog overgebleven lijkt is dat mijn geheugenproblemen en slecht kunnen concentreren nog niet helemaal over zijn. Mirjam heeft mij uitgelegd dat de Ziekte van Lyme waarschijnlijk erg lang in mijn lichaam heeft gezeten. Misschien is dit beschadigd en kan dit niet herstellen? Ik heb in ieder geval een manier gevonden om hiermee om te gaan.

In ieder geval ben ik nu erg gelukkig met mijn gezondheid en de dingen die ik nu weer kan doen!

Mirjam, nogmaals bedankt voor al je goede zorgen!

Groetjes,

Angelique en Marta

2004 | Angelique