Kees heeft de ziekte van Lyme weten te overwinnen!

Het krantenartikel wat over Kees geschreven is na zijn ziekte

Kees kon niet meer werken…
“lk heb altijd geleefd met het motto:

niet zeuren maar doorgaan.
Maar ik was ZO moe…
…tot op het bot…
…ik was helemaal afgebrand…

ENSPIJK — Kees uit Enspijk bleek vorig jaar de ziekte van Lyme te hebben

De ziekte van Lyme wordt overgedragen door teken. Kees raakte praktisch arbeidsongeschikt. Voor niemand leuk, maar voor een zelfstandig ondernemer zoals Kees een RAMP.

Antibiotica bleek niet te helpen, de reguliere geneeskunde kon hem verder niet helpen…

Ten einde raad wendde Kees zich tot de alternatieve geneeskunde. En wat de ziekenhuisartsen niet lukte, lukte natuurgeneeskundig therapeute Mirjam Iseger van Praktijk Isger uit Zoelen wel.

Kees heeft de ziekte van Lyme weten te overwinnen.

In feite voelde Kees zich al een jaar niet goed toen hij vlak voor de zomer van 2010 naar de huisarts ging. Door een bloedonderzoek werd daar de ziekte van Lyme vastgesteld.

“Ik werk al 33 jaar in de bossen en daarvoor ook al in het groen. Een tekenbeet is dan een risico, maar ik heb NOOIT van die rode kringen gehad.

Lyme is verraderlijk. Je kunt het jaren bij je dragen zonder dat je het weet. Ik had last van mijn spieren en gewrichten. Ik had problemen met zien, denken, concentreren en organiseren. Men zou bij vage klachten eigenlijk standaard op Lyme moeten testen!

lk heb altijd geleefd met het motto
“niet zeuren maar door gaan
Maar ik was ZO moe…
…tot op het bot…
…ik was helemaal afgebrand…

Ik kreeg antibiotica, maar daar werd ik niet beter van. Ik ben bij de internist geweest en bij de cardioloog, want door de Lyme kreeg ik hartklachten.

Ik kreeg een MRI en uiteindelijk kwam ik bij een neuroloog. Die durfde zelfs te betwijfelen of de klachten wel Lyme-gerelateerd waren!

Ze wilden me ook nog naar de reumatoloog sturen, omdat ik reumatische klachten had. Toen heb ik er een definitieve streep onder gezet. Het enige wat die artsen konden bedenken was antibiotica geven. EN DIT HIELP MIJ GEEN ZAK.

Op zoek naar een alternatief vond Kees via internet Mirjam Iseger van Praktijk Iseger uit Zoelen. Toen hij met zijn vrouw Dieke voor het eerst naar haar spreekuur ging, zat in de wachtkamer een oudere vrouw die ook de ziekte van Lyme had.

Ze zat in de rolstoel en was al jaren aan het tobben geweest. Ze kon niet meer zelf drinken. Maar ze kon ook niet meer haar favoriete hobby’s, breien en puzzelen, uitoefenen doordat haar handen ontzettend waren gaan schudden!”

Ze was al in 3 ziekenhuizen geweest, waaronder een academisch ziekenhuis, en niemand kon haar helpen. Ik dacht toen: och man, als dat mijn toekomst is?!

Gelukkig is zij door de behandeling bij Mirjam net als ik een heel stuk opgeknapt.
Maar op zo’n moment schrik je wel!

We zijn elkaar over de tijd dat we bij Praktijk Iseger onder behandeling waren nog wel een aantal keer tegen gekomen en we maakten dan altijd even een praatje over hoe het ging.

Na een speciaal onderzoek, waarin Mirjam ook Lyme vaststelde, startte mijn behandeling tegen de Lyme. Ze waarschuwde wel dat niet te voorspellen was hoe ik zou reageren.
Het kon ook eerst erger worden. Het werkte inderdaad wisselend.

Maar voordat ik bij Mirjam kwam, voelde ik me steeds verder achteruitgaan. Met die kuur kreeg ik naast de slechte dagen, opeens ook GOEDE DAGEN!
En langzaam aan werden dat er steeds meer…

Nadat de kuur afgelopen was bleek de Lyme weg te zijn!

Kees is nog steeds herstellende. Zijn conditie moet nog verder opgebouwd worden. Maar hij ziet de toekomst weer zitten.

“Ik was door die Lyme absoluut niet de plezierigste man om mee te leven. Ik had ook een heel kort lontje. Ik wist niet meer hoe ik m’n werk af kon krijgen. Om zeven uur ging ik al naar bed, maar stond met dezelfde vermoeidheid weer op.
Wat mij betreft had Noah die teken NIET mee hoeven nemen in zijn Ark.”

Kees volgt nog een speciale APS-behandeling bij Joey.

Ik kan aan mijn spieren merken dat ik dat nog nodig heb. De behandeling wordt ook gebruikt bij het herstellen na blessures.”

Uit de grond van zijn hart dankt hij Mirjam.

Alternatieve geneeswijzen worden vaak met achterdocht bekeken, ze moeten vechten tegen de reguliere geneeswijzen, maar ze trekken je er wel weer bovenop als niemand anders dat meer kan.

2015 | Kees uit Enspijk 

Kees heeft de ziekte van Lyme weten te overwinnen!

Het krantenartikel wat over Kees geschreven is na zijn ziekte

Kees kon niet meer werken…
“lk heb altijd geleefd met het motto:

niet zeuren maar doorgaan.
Maar ik was ZO moe…
…tot op het bot…
…ik was helemaal afgebrand…

ENSPIJK — Kees uit Enspijk bleek vorig jaar de ziekte van Lyme te hebben

De ziekte van Lyme wordt overgedragen door teken. Kees raakte praktisch arbeidsongeschikt. Voor niemand leuk, maar voor een zelfstandig ondernemer zoals Kees een RAMP.

Antibiotica bleek niet te helpen, de reguliere geneeskunde kon hem verder niet helpen…

Ten einde raad wendde Kees zich tot de alternatieve geneeskunde. En wat de ziekenhuisartsen niet lukte, lukte natuurgeneeskundig therapeute Mirjam Iseger uit Zoelen wel.

Kees heeft de ziekte van Lyme weten te overwinnen.

In feite voelde Kees zich al een jaar niet goed toen hij vlak voor de zomer van 2010 naar de huisarts ging. Door een bloedonderzoek werd daar de ziekte van Lyme vastgesteld.

“Ik werk al 33 jaar in de bossen en daarvoor ook al in het groen. Een tekenbeet is dan een risico, maar ik heb NOOIT van die rode kringen gehad.

Lyme is verraderlijk. Je kunt het jaren bij je dragen zonder dat je het weet. Ik had last van mijn spieren en gewrichten. Ik had problemen met zien, denken, concentreren en organiseren. Men zou bij vage klachten eigenlijk standaard op Lyme moeten testen!

lk heb altijd geleefd met het motto “niet zeuren maar doorgaan. Maar ik was ZO moe…
…tot op het bot…
…ik was helemaal afgebrand…

Ik kreeg antibiotica, maar daar werd ik niet beter van. Ik ben bij de internist geweest en bij de cardioloog, want door de Lyme kreeg ik hartklachten.

Ik kreeg een MRI en uiteindelijk kwam ik bij een neuroloog. Die durfde zelfs te betwijfelen of de klachten wel Lyme-gerelateerd waren!

Ze wilden me ook nog naar de reumatoloog sturen, omdat ik reumatische klachten had. Toen heb ik er een definitieve streep onder gezet. Het enige wat die artsen konden bedenken was antibiotica geven. EN DIT HIELP MIJ GEEN ZAK.

Op zoek naar een alternatief vond Kees via internet Mirjam Iseger uit Zoelen. Toen hij met zijn vrouw Dieke voor het eerst naar haar spreekuur ging, zat in de wachtkamer een oudere vrouw die ook de ziekte van Lyme had.

Ze zat in de rolstoel en was al jaren aan het tobben geweest. Ze kon niet meer zelf drinken. Maar ze kon ook niet meer haar favoriete hobby’s, breien en puzzelen, uitoefenen doordat haar handen ontzettend waren gaan schudden!”

Ze was al in 3 ziekenhuizen geweest, waaronder een academisch ziekenhuis, en niemand kon haar helpen. Ik dacht toen: och man, als dat mijn toekomst is?!

Gelukkig is zij door de behandeling bij Mirjam net als ik een heel stuk opgeknapt. Maar op zo’n moment schrik je wel!

We zijn elkaar over de tijd dat we bij Praktijk Iseger onder behandeling waren nog wel een aantal keer tegen gekomen en we maakten dan altijd even een praatje over hoe het ging.

Na een speciaal onderzoek, waarin Mirjam ook Lyme vaststelde, startte mijn behandeling tegen de Lyme. Ze waarschuwde wel dat niet te voorspellen was hoe ik zou reageren. Het kon ook eerst erger worden. Het werkte inderdaad wisselend.

Maar voordat ik bij Mirjam kwam, voelde ik me steeds verder achteruitgaan. Met die kuur kreeg ik naast de slechte dagen, opeens ook GOEDE DAGEN! En langzaamaan werden dat er steeds meer…

Nadat de kuur afgelopen was bleek de Lyme weg te zijn!

Kees is nog steeds herstellende. Zijn conditie moet nog verder opgebouwd worden. Maar hij ziet de toekomst weer zitten.

“Ik was door die Lyme absoluut niet de plezierigste man om mee te leven. Ik had ook een heel kort lontje. Ik wist niet meer hoe ik m’n werk af kon krijgen. Om zeven uur ging ik al naar bed, maar stond met dezelfde vermoeidheid weer op. Wat mij betreft had Noah die teken NIET mee hoeven nemen in zijn Ark.”

Kees volgt nog een speciale APS-behandeling bij Joey.

Ik kan aan mijn spieren merken dat ik dat nog nodig heb. De behandeling wordt ook gebruikt bij het herstellen na blessures.”

Uit de grond van zijn hart dankt hij Mirjam.

Alternatieve geneeswijzen worden vaak met achterdocht bekeken, ze moeten vechten tegen de reguliere geneeswijzen, maar ze trekken je er wel weer bovenop als niemand anders dat meer kan.

2015 | Kees uit Enspijk