Ze wilden er NIETS van weten ! En het verdwijnen van de allergieën was een wonder...

GEEN ALLERGIE MEER VOOR MELK EN KIPPEN EIWIT!!!

Hoi Mirjam,

We willen je toch nog even laten weten dat we, nadat Lente gestopt is bij jou, in het ziekenhuis zijn geweest om daar te testen of ze nog allergisch is voor koemelk en kippeneiwit.

Het heeft een tijdje geduurd  door de wachttijd, de longfunctiemeting, de bloedtest en onder toezicht op 2 ochtenden steeds iets meer melk, maar onlangs hebben we de uitslag van jouw test bevestigd gekregen in het ziekenhuis: GEEN ALLERGIE MEER VOOR MELK/  EN KIPPEN EIWIT!!! alleen nog wel voor cashewnoten, maar die zijn makkelijk te vermijden.

We hadden het ziekenhuis op de hoogte gesteld van onze behandelingen bij jou maar zoals het wel vaker gaat wilden ze daar NIETS van weten… Volgens hun is het dus een wonder. Volgens ons ook maar dan wel een waar jij aan meegewerkt hebt!
Onze hartelijke dank daarvoor.

Er gaat zowel voor Lente als voor ons een hele nieuwe wereld open. Vorige week bijvoorbeeld hebben we bij een restaurantje hier in IJsselstein lekker wat gedronken met… een gebakje erbij!

Dat hebben we nog nooit kunnen doen.

Kinderfeestjes, verjaardagen, ALLES gaat makkelijker.

We houden wel haar suikerinname in de gaten om de schimmel geen grote kans te geven.

Mirjam, bedankt voor alles en tot ziens. Want als het met Lente in de toekomst weer wat minder gaat met wat dan ook komen we zeker bij je terug!


Hartelijke groeten,

2005 | Erik, Annemieke en Lente