De uitslag was een schok. Nooit had ik een teek gehad, en toch had ik de ziekte van lyme

Vanaf mijn jeugd heb ik al vermoeidheidsklachten en vaak last van mijn spieren. Maar de huisarts kon nooit iets vinden en ik ging dus gewoon door. 
Maar 8 jaar geleden kregen we slecht nieuws wat best veel stress gaf. 

Een paar dagen later lag ik ziek op bed met hoge koorts en een flinke keelontsteking.
De huisarts dacht aan de ziekte van Pfeiffer en ben daar op getest.
Ik had het wel gehad maar langer dan 6 maanden geleden, dus dat kon de reden niet zijn.
De keelontsteking ging weg maar ik kreeg steeds meer klachten…

De pijn in mijn spieren werd steeds erger, enorme vermoeidheid en ik ging steeds slechter slapen. Ook ging ik dingen vergeten… En de huisarts stuurde mij steeds weg want volgens de bloedtesten had ik niets. 

Op een gegeven moment kon ik niest meer en kwam ik bij een andere huisarts die geloofde mij wel. Deze heeft mij doorgestuurd naar het ziekenhuis. Diagnose: 

Fibromyalgie en chronische vermoeidheidssyndroom (CVS)

Toen kreeg ik medicijnen om beter te slapen en voor de pijn. Ook moest ik om de week naar de fysiotherapeut. Maar ook dat werkte al snel niet meer… Ik ging steeds meer en zwaardere pijnstillers slikken en lag alleen maar op de bank of op bed. 
En toen hoorden we over Praktijk Iseger, ik heb meteen een afspraak gemaakt. 

De uitslag was een schok. Nooit had ik een teek gehad en toch had ik de ziekte van lyme. 
En ook nog meerdere co-infecties van de lyme, gifstoffen, parasieten en schimmels. Dus er moest behandeld worden en dat was heel erg heftig! Ben in totaal een jaar in behandeling geweest. En ik had heel veel last van bijwerkingen van bijna alle kuren. Ik ben ontzettend ziek geweest. Veel pijn en ontzettend moe, draaiduizelingen, overgeven, maar… ik kreeg ook goede dagen. 

Joey had alles van tevoren heel duidelijk uitgelegd. Hoe alles werkte, dat ik me eerst nog zieker zou gaan voelen en dat het echt beter zou worden. Ook tijdens de APS behandelingen werden er steeds dingen uitgelegd en tips gegeven. Je wordt serieus genomen en dat is zo fijn! 

En nu ben ik een aantal weken klaar met de kuren en ik voel me goed! Ik kan steeds meer heb steeds minder pijn en ik slaap de hele nacht door! En dat terwijl ik geen enkel medicijn van de huisarts meer slik, zelfs geen andere pijnstillers meer. 

Natuurlijk kan ik nog niet alles want mijn lichaam heeft jaren niets gedaan en dat moet weer opgebouwd worden. Maar ik ben enorm blij dat ik zelf weer dingen in huis kan doen, de hond uit kan laten en zelfs mijn boodschappen doen.

Nogmaals heel erg bedankt Joey, Mirjam en de rest van het team van Praktijk Iseger!
Ik ben zo blij dat ik bij jullie terecht ben gekomen. Ik had nooit gedacht dat ik me weer zo goed zou kunnen voelen.

2020 | Rian