Johan Maigret

Coach en trainer, counslor, psychosomatisch fysiotherapeut, opleider.

Cursussen:

 

  • Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut (diploma november 2019)

Opleidingen:

  • Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut (diploma november 2019)

Kernwaarden van Johan:

  • Je kunnen en mogen uitspreken, gezien en gehoord worden

Wist je dat...***

***…. Leuk feitje over jezelf

Kernkwaliteit***

Begeleiding, ondersteuning en coaching
???

Contant

Persoonlijk verhaal

Mijn naam is Johan Maigret geboren in 1964

Johan Maigret zijn achtergrond ligt in de psychosomatische fysiotherapie, in de psychologie en in de neurowetenschappen. Hij heeft meer dan 7 jaar mensen opgeleid tot coach en counselor. Hij traint en coacht mensen in het bedrijfsleven, particulieren, maar ook topsporters (nationale atleten en atleten op Olympisch niveau).

Als mens en als professional maakt hij al jaren gebruik van vernieuwende methodieken met als doel om in de mens de blijheid én het natuurlijk vermogen tot herstel te optimaliseren. Al meer dan 20 jaar werkt hij met hart en ziel als coach en trainer, met een goed gevulde toolkit.

Zijn kracht ligt in het bieden van een vertrouwensbasis en het constructief aansluiten bij het referentiekader van de ander. Samen op zoek naar optimale harmonie van lichaam en geest, vreugde inzicht, groei, inspiratie, zingeving en/of innerlijke kalmte. Contact maken met hun persoonlijke kracht en intuïtie is zijn grootste drijfveer. Daarbij is zijn kwaliteit het zien van de potentie in de ander. Hij heeft een sterk geloof in het zelfsturend vermogen van mensen om de beste versie van zichzelf te worden.

 

Hij gelooft en heeft zelf ervaren dat je toegang kunt ontwikkelen naar je bron van innerlijke wijsheid door het optimaliseren van de connectie tussen hart en brein. Hierdoor krijgen mensen van binnen uit een natuurlijke glimlach en antwoorden op de vraag wat zij zelf, als mens of leider dienen te veranderen om succesvol en effectief te kunnen functioneren in deze tijden van steeds snellere verandering.