Justa: “Voedselvergiftiging tot dysartrie en gastritis”

van een voedselvergiftiging tot dysartrie en gastritis, na vele jaren blijven tobben kwam Justa bij Mirjam van Praktijk Iseger terecht. Hierdoor zijn haar klachten aanzienlijk afgenomen en kan ze weer echt deelnemen aan het leven.

Na 3 jaar reguliere artsen maar in een cirkeltje rond te blijven draaien ben ik blij dat ik door heb gezet!

Beste Mirjam,

Ik wil je heel erg bedanken voor het geen je voor mij hebt gedaan en betekent.

Het is allemaal een lange weg geweest die ik moest gaan met zijn ups en downs, maar alles heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Nadat ik afgelopen zomer was uitbehandeld bij jou en jij mij had gezegd dat ik nog een doorstart zou maken na het stoppen van mijn behandelingen, dat mijn lichaam die klik weer heeft gevonden zeg ik maar zo, is echt uitgekomen. Ik ben de afgelopen maanden nog verbeterd de restklachten die ik nog had in mijn buik/ maag/ rug zijn weer minder geworden en de rest accepteer ik.

Ben zo blij dat ik weer meer leef en mijn dingen kan doen zonder die zeurende pijnklachten, verdomde vermoeidheid en pijn in mijn spieren en gewrichten, die ook in de afgelopen jaren steeds meer toenam.

Dat alles maakte het leven niet echt makkelijk. Maar met een positieve instelling en toch zo veel mogelijk optimistisch blijven met; steun uit gezin, naasten, muziek, kracht uit de natuur (vogels uit de tuin) en JIJ Mirjam! Nadat ik na 3 jaar reguliere artsen maar in een cirkeltje rond bleef draaien ben ik blij dat ik door heb gezet.

Van een voedselvergiftiging tot dysartrie en gastritis

Ja ja, en dat alles 4,5 jaar geleden overgehouden van een reisje naar Indonesië, wat begon met een voedselvergiftiging, omgeslagen in dysartrie, gastritis aan mijn maag enzovoort. Dat is het risico van het leven maar mij zien ze daar niet meer. Je gaat steeds meer beseffen dat ik door het oog van de naald gekropen ben. Ik ben zo ontzettend blij dat ik weer echt aan het leven deel neem. Heb weer ontzettend veel geleerd de laatste jaren maar uiteindelijk komen uit alle negatieve dingen van het leven ook weer heel veel positieve dingen.

Nogmaals Mirjam hartelijk dank ook namens mijn kids en Jan.

Het ga je goed!

Facebook
Twitter
LinkedIn